Private Label

Flexibel in private label.

Private label

Flexibel in private label

Onze kennis stopt niet bij professionele productontwikkeling. World of Kebab is pro-actief in advisering omtrent uw vlees- en vleeswaren assortiment. Vanuit het brede product assortiment produceren wij voor u uw eigen private label aanbod. Wij ontwikkelen daarvoor het World of Kebabs ’3-stappen-plan’:

1: Uw vleesspecialiteit
Samen met u kiezen we de producten die u wenst en zorgen we voor een onderscheidend en uniek assortiment wat we exclusief voor u op smaak brengen.

2: Kies uw smaak
Onze productontwikkelaars hebben een passie voor vlees en een natuurlijke obsessie voor smaak. Want een ultieme grondstof verdient een heerlijke smaak. Daarom ontwikkelen en produceren wij onze eigen marinades en kruidenmelanges. Door innovatief en exclusief om te gaan met kruiden, marinades en sauzen onderscheidt u zich met een aantrekkelijk assortiment. Wij bieden u unieke smaak en uitstraling, met uw eigen formule als uitgangspunt.

3: Kies uw verpakking
World of Kebab is zeer flexibel in besteleenheden en verpakkingsvormen. Wij bieden u de meest uiteenlopende mogelijkheden. Onze producten kunt u bijvoorbeeld presenteren in een sleeve, doos, foliezak.